S’aprova el projecte per dotar la zona esportiva de Roses d’un parc de skate

L’Ajuntament ha aprovat inicialment el projecte per a la construcció d’un parc de skate que passarà a ampliar l’oferta esportiva del municipi. Concretament, la nova instal·lació s’ubicarà a la zona esportiva del Mas Oliva, en els terrenys situats darrera de la piscina i el pavelló municipals, i al costat de l’Estadi Mas Oliva.
Emplaçament parc de skate

Emplaçament parc de skate

21/04/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El parc de skate comptarà amb una superfície de 1.090 m2 i disposarà de dues pistes, els elements necessaris per a la realització dels salts propis d’aquesta pràctica esportiva -cada cop més estesa en el municipi-, i un tancament que delimitarà tota l’àrea. D’aquesta manera, els usuaris podran disposar d’una àrea adaptada a les necessitats d’aquest esport i s’evitarà interferir en els espais lliures de la població més aptes per al passeig i el descans.

Un cop s’aprovi definitivament el projecte (en aquests moments està en període d’exposició pública) i s’adjudiquin les obres, els treballs consistiran en la realització dels moviments de terres necessaris per a la creació de dues plataformes, la incorporació d’elements de salt com escales, rampes, baranes, murets, i el tancament de l’espai. El parc de skate també es dotarà d’il·luminació i es condicionarà un sistema de recollida d’aigües pluvials per evitar la creació de bassals en cas de pluja.

La realització d’aquest projecte està pressupostat en 135.500 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document