Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / S’aprova el projecte per dotar la zona esportiva de Roses d’un parc de skate

S’aprova el projecte per dotar la zona esportiva de Roses d’un parc de skate

L’Ajuntament ha aprovat inicialment el projecte per a la construcció d’un parc de skate que passarà a ampliar l’oferta esportiva del municipi. Concretament, la nova instal·lació s’ubicarà a la zona esportiva del Mas Oliva, en els terrenys situats darrera de la piscina i el pavelló municipals, i al costat de l’Estadi Mas Oliva.
Emplaçament parc de skate

Emplaçament parc de skate

21/04/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El parc de skate comptarà amb una superfície de 1.090 m2 i disposarà de dues pistes, els elements necessaris per a la realització dels salts propis d’aquesta pràctica esportiva -cada cop més estesa en el municipi-, i un tancament que delimitarà tota l’àrea. D’aquesta manera, els usuaris podran disposar d’una àrea adaptada a les necessitats d’aquest esport i s’evitarà interferir en els espais lliures de la població més aptes per al passeig i el descans.

Un cop s’aprovi definitivament el projecte (en aquests moments està en període d’exposició pública) i s’adjudiquin les obres, els treballs consistiran en la realització dels moviments de terres necessaris per a la creació de dues plataformes, la incorporació d’elements de salt com escales, rampes, baranes, murets, i el tancament de l’espai. El parc de skate també es dotarà d’il·luminació i es condicionarà un sistema de recollida d’aigües pluvials per evitar la creació de bassals en cas de pluja.

La realització d’aquest projecte està pressupostat en 135.500 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Emplaçament parc de skate
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet