Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / S’aprova el projecte per urbanitzar els carrers de la nova escola de Roses

S’aprova el projecte per urbanitzar els carrers de la nova escola de Roses

L’Ajuntament de Roses ha aprovat inicialment el projecte consistent en la urbanització de la xarxa viària i dels espais públics del sector que acollirà el nou CEIP i una nova zona residencial a Roses. Es tracta dels solars existents entre la Riera Ginjolers i els carrers Roger de Llúria, Mimosa i Raval dels Grecs, els quals compten amb una superfície total de més de 12.400 m2.
Projecte urbanització

Projecte urbanització

16/10/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

D’aquesta superfície total, 9.300 m2 estan catalogats com a sòl públic, amb 5.500 m2 destinats a equipaments docents, 1.740 a zones verdes i 2.050 a vialitat, mentre que els 3.100 m2 restants es destinaran a la construcció d’habitatges (48 de promoció pública es posaran a la venda o lloguer a preu taxat i 31 seran de promoció privada).

El projecte que s’acaba d’aprovar suposarà la dotació de la xarxa viària necessària en aquest sector d’acord als nous usos previstos (escolar i habitatge privat), així com la urbanització de tots els espais públics resultants.

Pel que fa a la vialitat, es preveu la perllongació del carrer de la Tramuntana, que travessarà tota l’illa fins enllaçar amb el carrer de Roger de Llúria. El carrer tindrà una amplitud de vuit metres i estarà format per un pas rodat i voreres a banda i banda, una d’elles amb una amplitud de tres metres que permetrà la incorporació d’una filera d’arbres.

A l’extrem sud-est del sector es preveu l’obertura d’un altre vial en forma de "L" que unirà el carrer Raval dels Grecs amb el carrer paral·lel Aristòtil i que facilitarà l’accessibilitat per als residents dels edificis de nova construcció.

Pel que fa a zones verdes i espais lliures es crearà un passeig de 15 metres d’amplada paral·lel al carrer Roger de Llúria, el qual es pavimentarà i es dotarà de l’arbrat i l’enjardinament, de l’enllumenat i del mobiliari urbà (bancs, papereres, jocs infantils) necessaris per al seu ús com a punt de trobada en els moments d’accés i sortida de l’escola. Aquest ús s’incrementarà també amb la creació d’una sèrie de terrasses que permetran la creació de zones d’estar connectades a través d’escales.

El pressupost total amb què compta aquest projecte d’urbanització és de 830.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Projecte urbanització
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet