Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / S’habilita una nova zona de descans al centre de Roses

S’habilita una nova zona de descans al centre de Roses

Aquesta setmana han finalitzat els treballs de condicionament com a zona d’estada i de descans d’un nou tram de la rambla Riera Ginjolers, concretament de la franja central situada entre la Gran Via Pau Casals i l’edifici de Telefònica. Amb aquesta actuació s’ha millorat l’accessibilitat i la imatge d’aquest espai públic, situat al nucli de la vila.
riera

riera

10/05/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’àmbit té una superfície d’uns 1.300 m2, dividit en dos espais per l’existència d’un pas intermig que actua com a continuació del carrer Ramon i Camal. Les tasques realitzades han consistit en una neteja inicial de tot l’espai, amb l’enretirada de les pilones de formigó existents que havien perdut la seva funcionalitat, així com dels parterres i mobiliari deteriorats que es trobaven en la zona central.



El paviment de sorra existent s’ha substituït per un nou de sauló, s’ha renovat l’enllumenat, i s’han instal·lat nous bancs en les
zones d’ombra.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

riera
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet