Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / S’inicia el condicionament de l’entorn del CEIP Jaume Vicens i Vives

S’inicia el condicionament de l’entorn del CEIP Jaume Vicens i Vives

Acaben d'iniciar-se les obres de reurbanització de les voreres i exterior de l’escola Vicens Vives i de la nova Llar d'Infants. Els treballs afecten el tram de la Gran Via Pau Casals situat entre el carrer Ponent i la carretera de les Arenes. Amb aquesta actuació es delimitaran els equipaments, s'ampliaran les voreres, i es millorarà l'accessibilitat i entorn d'aquesta zona escolar.
14/11/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els treballs que es realitzaran consisteixen en l’ampliació i pavimentació de voreres, així com el desviament de la calçada i de les xarxes de serveis (clavegueram, enllumenat, telèfon, aigua), d’acord amb les noves alineacions. L’actuació permetrà l’ampliació de l’espai exterior dels centres escolars, la qual cosa millorarà les condicions de vialitat i seguretat, sobretot en els moments d’entrada i sortida d’alumnes.

La millora també incidirà en la imatge i equipament del sector, amb la plantació de nou arbrat amb espècies de plàtans i mimoses, la renovació de l’enllumenat i la col·locació de bancs i papereres, que faran més agradable aquest espai ciutadà.

Es preveu que les obres finalitzin el proper mes de març, i tenen un pressupost de 197.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet