S’inicien les millores de la llotja i d’un tram de la carretera del Far al port de Roses

Ports de la Generalitat ha iniciat aquests dies la rehabilitació de la llotja de peix i la urbanització d’un tram de la carretera del Far al port de Roses. Les obres de la llotja han d’adequar l’edifici als nous requeriments sanitaris, ambientals i de qualitat, per oferir un millor servei al sector pesquer. D’altra banda, la urbanització d’una part de la carretera del Far ha de facilitar la mobilitat dels vianants a la zona.
llotja Roses

llotja Roses

27/10/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La reforma de la llotja en marxa

La rehabilitació de la llotja de peix del port de Roses es preveu executar en un termini de tres mesos i mig, per un import de 388.000 euros.

D’una banda, les obres han de millorar aspectes estructurals de l’edifici com la façana, els porxos i la coberta, afectades per l’ambient marí. 

De l’altra, es renovaran els paviments, revestiments i tancaments en tots els sectors de treball: zona de preparació, sala de subhastes, sala de manipulació i expedició del peix, sales de refrigeració i magatzems de neteja de caixes. També s’adequarà i equiparà una zona per a les anàlisis veterinàries. Així mateix, els serveis d’electricitat i d’aigua, i la xarxa contra incendis de l’edifici es milloraran per tal de promoure l’eficiència energètica a la llotja.

Donar continuïtat al passeig marítim

La urbanització del tram de passeig de la carretera del Far, al davant del port pesquer, donarà continuïtat al passeig marítim i millorarà la mobilitat dels vianants a la zona de Ribera. Les obres es preveuen executar en un termini d’un mes i mig, amb una inversió de 204.000 euros. 

L’actuació se situa a la vorera de banda de mar de la carretera del Far, en el tram comprès entre la rotonda d’accés a la dàrsena pesquera i l’aparcament de la platja dels Palangrers. Aquesta obra consistirà en la pavimentació de més de 3.000 m2 de superfície  i la instal·lació d’una barana d’acer inoxidable en la part més elevada de la zona.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document