Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / S’inicien les obres al carrer Nou per millorar l’accessibilitat al nucli de Roses

S’inicien les obres al carrer Nou per millorar l’accessibilitat al nucli de Roses

S'han iniciat els treballs d’urbanització de l’espai de 525m2 situat a la cruïlla dels carrers Nou i Peralada. Les obres suposaran el canvi d’alineació del carrer i la creació d’una petita zona de descans arbrada, pensats per millorar la vialitat i oferir, al mateix temps, una visió més oberta i agradable d’aquest espai. Durant el temps que durin les obres, que tenen una previsió de 2 mesos, el carrer Nou estarà tallat al trànsit.
Projecte d'ordenació

Projecte d'ordenació

21/10/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’estiu del 2007 es va enderrocar l’edifici situat al número 12 del carrer Peralada, amb el qual es va alliberar un solar que es va integrar a l’espai públic, i que ara possibilitarà la millora urbanística d’aquesta àrea. El principal objectiu del projecte aprovat és l’eliminació de la corba de 90 graus que han de realitzar actualment els vehicles que circulen per l’eix format pels carrers Nou-Peralada- Travessera de la Riera. Per aconseguir-ho, s’han redefinit les alineacions del carrer per suavitzar aquesta corba i permetre així una circulació més fluida i senzilla.

Les obres, adjudicades a l’empresa rosinca Construccions Sebastià Ripoll, suposaran la demolició dels paviments actuals i la reconstrucció d’aquest tram de carrer a un sol nivell. Per separar la zona de calçada de l’espai destinat a vianants, es col·locaran pilones de separació. També s’aprofitarà la realització d’aquests treballs per renovar la xarxa de pluvials.

Per condicionar l’espai resultant i fer-lo més agradable a veïns i vianants, es plantarà nou arbrat que enllaçarà amb l’enjardinament existent al carrer Nou i es col·locaran bancs per crear una petita àrea de descans. El projecte es completarà amb l’enllumenat i senyalització de tota la zona.

L’àmbit inclòs en aquest projecte té una superfície total de 525 m2 i comptarà amb un pressupost de 89.000 euros, subvencionat per l’anualitat 2009 del Pla de Barris atorgat per la Generalitat al municipi de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Projecte d'ordenació
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet