S’inicien les obres de la carretera del Mas Oliva

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de la primera fase de reurbantizació de la carretera del Mas Oliva, en el seu tram comprès entre el camí del Cementiri i el carrer Pere III. Aquesta actuació suposarà l’eixamplament de la carretera i la creació de voreres a banda i banda, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i seguretat de la circulació rodada, i fer-la transitable als vianants.
23/02/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El projecte compta amb un pressupost de 307.000 euros i donarà resposta a les necessitats vials sorgides arrel del desenvolupament de la zona residencial del Mas Oliva, que en els darrers temps ha experimentat un important increment en l’establiment d’habitatges de primera residència. A més, el nou vial permetrà també delimitar la nova zona esportiva i millorar-ne l’accessibilitat als equipaments propers, com centres d’ensenyament o el CAP de la població.

Les obres que s’han iniciat tindran una durada de tres mesos i consistiran en l’eixamplament de la carretera (que passarà dels 5,50 metres d’amplada actuals a 8,50 metres) i en la creació de voreres peatonals de 3 metres d’amplada a banda i banda de la carretera, actualment inexistents.

Les obres també suposaran la millora de les xarxes de serveis (enllumenat, clavegueram, telefonia, abastament d’aigua, reg automàtic, etc), i la dotació dels elements de mobiliari urbà i senyalització necessaris.

Més endavant, es realitzarà una segona fase consistent en la creació d’una rotonda que servirà d’enllaç entre els vials i que comptarà amb un pressupost de 212.000 euros. D’altra banda, l’enjardinament de tot l’àmbit (les dues fases) tindrà un cost d’uns 15.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document