Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / S’inicien les obres per millorar l’accessibilitat i la imatge de la Riera no coberta

S’inicien les obres per millorar l’accessibilitat i la imatge de la Riera no coberta

Aquesta setmana s’han iniciat les obres d’endegament d’un tram no cobert de la Riera Ginjolers, just per sobre de l’àmbit de l’estació d’autobusos. L’actuació té per objectius el condicionament de l’accés a la zona residencial adjacent de nova construcció, la incorporació d’un nou vial alternatiu de circulació a l’àrea del Mas Oliva, i iniciarà, a més, la transformació paisatgística de la riera no coberta.
Inici endegament

Inici endegament

10/05/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’actuació tindrà un cost de 232.000 euros i correspon a la primera fase d’un projecte urbanístic més extens que incidirà en la millora i integració paisatgística de més de mig quilòmetre (640 metres) de la riera Ginjolers, des del carrer Espronceda fins als carrers Londres i Oslo, i en la construcció d’un pont peatonal entre la plaça de la Victòria Catalana i el camí del Cementiri.

D’aquesta manera, la població incorporarà una nova zona verda de passeig i esbarjo que donarà continuïtat a la rambla de la riera Ginjolers, urbanitzada en els darrers anys.

Les primeres obres que s’acaben d’iniciar i que es preveu tinguin una durada de tres mesos, consistiran en l’habilitació d’un tram de 185 metres que transcorre aigües amunt des del carrer Espronceda, on es construiran uns murs de contenció de terres que permetran la seva adaptació amb el nou carrer construït en la zona residencial contigua.

Es preveu que aquest nou vial millorarà la densitat circulatòria existent en l’actualitat a la carretera del Mas Oliva, ja que suposarà la incorporació d’un accés alternatiu a sectors de la població com la zona esportiva, la urbanització Mas Oliva o les escoles de la zona.

La següent fase prevista d’aquest projecte continuarà l’endegament fins al camí del Cementiri, amb la construcció de murs de gabions en el marge contrari de la Riera i la incorporació de camins de sauló que permetran la passejada per tota la zona. A més, s’enjardinaran els espais resultants entre el canal d’aigües centrals i els nous murs construïts amb ginjolers, arbusts i heures, i també s’instal·laran bancs i papereres a tot l’àmbit.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Inici endegament

Documents

Fitxer chemical/x-pdb plànol secció endegament
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet