S’obre al trànsit la nova rotonda situada entre l’Avinguda de Rhode i la Ronda Miquel Oliva Prat

Ja s’ha obert al trànsit rodat la rotonda situada a la confluència entre l’Avinguda de Rhode i la Ronda Miquel Oliva Prat, una infraestructura que permetrà redistribuir el trànsit d’entrada i sortida de vehicles a la població. Durant l’obra s’ha aprofitat per dur a terme una sèrie de millores urbanístiques a la zona, com ara la perllongació de la vorera de l’Avinguda de Rhode i la supressió de barreres arquitectòniques.
Rotonda Avinguda de Rhode

Rotonda Avinguda de Rhode

05/03/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
L’entrada en servei de la rotonda -una obra que ha anat a càrrec íntegrament de la Direcció General de Carreteres de la Generalitat- suposa una important millora urbanística de la confluència entre l’Avinguda de Rhode, la Ronda Miquel Oliva Prat i el carrer Madrid. Per la seva situació estratègica, no només permetrà redistribuir el trànsit d’entrada i sortida de la població, sinó que també s’ha aprofitat per perllongar la vorera de l’Avinguda de Rhode i per anivellar la plaça situada davant de l’Oficina de Turisme, suprimint d’aquesta manera les barreres arquitectòniques de la zona.
D'altra banda, l'entrada en servei d'aquesta infraestructura ha motivat un canvi important pel que fa a la circulació dels vehicles procedents del carrer Lluís Companys, que hauran de girar obligatòriament a la dreta un cop arribin a la confluència amb l'Avinguda de Rhode, és a dir, en direcció a Figueres. Els que vulguin canviar de sentit -en direcció al port- hauran de fer-ho a través de la rotonda.   

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document