S’obren les inscripcions per participar a les Travessies de Natació de Roses

A partir d’avui, 1 d’agost, la web de la Piscina Municipal obre les inscripcions per participar en les tradicionals Travessies de Natació de Roses, que enguany arriben a la seva 27a edició, en el cas de la Travessia Local, i 76a edició, en el de la Travessia al Port de Roses. Aquest estiu les competicions tindran lloc els propers 12 i 15 d’agost, respectivament.
Travessies natació

Travessies natació

01/08/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Un any més, Roses acull per al mes d’agost les Travessies de Natació organitzades pel Departament d’Esports de l’Ajuntament, la Piscina Municipal de Roses i el Grup d’Esports Nàutics-GEN.

La primera cita tindrà lloc el proper 12 d’agost (11 h), amb la celebració de la 27a Travessia Local de Natació- Trofeu Enric Badosa, amb un recorregut de 600 metres de distància que transcorren entre els espigons de la riera Ginjolers i la platja de Roses. En aquest cas, tot i que la participació està oberta a tothom, l’opció a premi recau només en els nedadors i nedadores nascuts o empadronats a Roses.

Les inscripcions per participar-hi es realitzen, exclusivament de manera anticipada, des d’avui fins al 10 d’agost a les 14 h. El sistema d’inscripció és online a través del web de la Piscina Municipal: www.piscinaroses.cat. Els interessats que no disposin de connexió a internet, poden inscriure’s presencialment o per telèfon a la Piscina Municipal.

Per la seva banda, el 15 d’agost tindrà lloc la 76a edició de la Travessia de Natació al Port de Roses. En aquest cas s’estableixen dos recorreguts: un de 800 m per a la categoria aleví, amb sortida a les 10h des del moll del port esportiu, i una altre de 1.500 m per a la resta de participants, amb sortida a les 10.30 h des del moll de la Llosa. L’arribada de totes dues serà a la platja de Roses, junt a l’espigó de la Riera Ginjolers.

En aquest cas les inscripcions, que també es realitzen online a través de la web www.piscinaroses.cat fins al 14 d’agost a les 14 h, tenen un preu de 5 €. Els reglaments d’ambdues competicions es troben disponibles a
www.piscinaroses.cat.  

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document