S’obren les inscripcions per participar en el Casal de Setmana Santa de Roses

El departament d’Esports, Festes i Joventut de l’Ajuntament de Roses ha programat per als propers dies 6,7,8 i 9 d’abril, un Casal de Setmana Santa adreçat a nens i nenes nascuts entre el 1997 i el 2005. Les activitats que s’hi desenvoluparan seran molt variades i inclouran jocs, tallers, manualitats, cançons, danses, activitats esportives i piscina. L’organització ofereix també un servei de menjador als migdies.
Casals

Casals

23/03/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El casal de Setmana Santa està adreçat als alumnes provinents dels diferents centres escolars del municipi i, per tal que les activitats es puguin desenvolupar correctament, es dividiran en grups en funció de l’edat. Els grups compartiran les mateixes instal·lacions i el mateix horari, però funcionaran de manera independent a l’hora de fer la major part de les activitats, que s’adaptaran a les característiques pròpies del grup i a les seves necessitats.

El casal té com a principals objectius socialitzar i potenciar capacitats i valors diversos entre els escolars, a partir de la convivència i activitats grupals que els permetin ser agents del seu propi temps lliure.

Les inscripcions per participar en aquest casal es poden realitzar des d’avui (dilluns 23 de març) fins al proper 31 de març, en el Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament de Roses (Pl. Catalunya, 12).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document