S’obren les inscripcions per participar en el IV Aplec de Punta Falconera

El proper diumenge 7 de juny tindrà lloc la celebració de la quarta edició de l’Aplec de Punta Falconera, amb el qual el municipi celebra anualment la recuperació d’aquest emblemàtic paratge natural. La festa comptarà amb diverses activitats lúdiques i un dinar popular. Per participar-hi, cal inscriure’s al Departament d’Esports, Festes i Joventut de l’Ajuntament.
29/05/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Pemsa  

El IV Aplec de Falconera s’iniciarà a partir de les 12 del migdia amb un espectacle d’animació infantil a càrrec de País de Xauxa. A continuació la Cobla Vila de la Jonquera oferirà una audició de sardanes que donarà pas a l’arrossada preparada per l’associació Viumúsika. El preu del dinar serà de 2 euros i les persones que es quedin a dinar han de portar plat, got i coberts. A partir de les 15 h, Joan Romañach amenitzarà la trobada amb una actuació musical.

 Al llarg de tot el dia hi haurà servei de bar i també s’instal·laran jocs inflables per als més petits. L’Ajuntament ofereix un servei de transport amb el Tren Roses Exprés per desplaçar els participants fins a Falconera. Les sortides tindran lloc de la guixeta del tren a les 10 i a les 11.30 h, mentre que el servei de tornada serà a les 17 i a les 18.30 h.

Les persones que vulguin participar a l’Aplec s’han d’inscriure al Departament d'Esports, Festes i Joventut (2n pis del Teatre Municipal - Tel. 972 25 24 00), on se’ls hi donarà un tiquet pel viatge en tren i un altre per l’arrossada.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document