S’obren les inscripcions per participar en la 61a Festa de la Vellesa de Roses

Dissabte 25 d’abril Roses organitza una nova edició de la Festa d’Homenatge a la Vellesa. Aquesta celebració, molta arrelada al municipi, compta cada any amb una important participació arribant a superar els 200 assistents, entre avis i àvies i els padrins que els acompanyen. Les inscripcions per participar en la Festa d’enguany es poden realitzar fins al proper 9 d’abril al Servei d’Atenció al Ciutadà.
cartell festa

cartell festa

03/04/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La jornada festiva s’iniciarà a les 11.30 del matí, amb la concentració a la Pl. Catalunya de tots els homenatjats, padrins i autoritats que, en comitiva, desfilaran fins a l’església parroquial acompanyats per la colla gegantera i els Ministrers de Figueres.

A les 12 tindrà lloc l’ofici solemne, que comptarà amb la participació de l’agrupació musical "La flauta dolça" del Casal del Pescador i de la Coral del Centre Escolar Empordà. El dinar d’homenatge tindrà lloc a l’Hotel Montecarlo i, tot seguit, es farà l’acte de lliurament de medalles commemoratives als homenatjats que assisteixen a la festa per primera vegada. La festa finalitzarà amb un ball.

Les inscripcions per participar en aquesta diada ja estan obertes i es poden realitzar fins al proper dijous, 9 d’abril, al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Roses, de 10 a 13 h. Per participar, cal estar empadronat a Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document