Segona edició del Concurs de pessebres i arbres de Nadal

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Roses proposa el Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal amb el qual vol incentivar la participació de la ciutadania en una proposta de creació artística i tradicional. Els participants, dividits en diverses categories, poden realitzar les seves inscripcions fins al proper 16 de desembre.
Imatge concurs 2007

Imatge concurs 2007

11/12/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’objecte del concurs és que els veïns i veïnes de Roses puguin mostrar la seva capacitat creativa, en aquesta ocasió, centrant l’atenció en la confecció dels pessebres i arbres de Nadal típics d’aquestes dates. La tècnica i els materials emprats són de lliure elecció, tot i que es valoraran especialment aspectes com l’ús de materials reciclables, així com els elements ornamentals realitzats pels mateixos concursants, o aspectes com l’originalitat i complexitat en l’elaboració.Les categories en què s’ha dividit la convocatòria són infantil (fins a 14 anys), juvenil (de 14 a 20 anys), categoria d’adults (a partir de 20 anys) i, per últim, la categoria especial destinada als pessebres i arbres confeccionats conjuntament per avis o àvies i néts o nétes d’una mateixa família.

El termini d'inscripció finalitza el proper 16 de desembre, a les 14 h. Les inscripcions es fan al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament de Roses (pl. Catalunya, núm. 12, planta baixa), de 9 a 14 h. El dijous 18 de desembre el jurat passarà a avaluar els pessebres i arbres per totes les llars inscrites.

Pel que fa als premis, aquests consistiran en lots de llibres i passis d’entrada gratuïta per a les activitats culturals i lúdiques organitzades per l’Ajuntament durant l’any 2009.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 19 de desembre del 2008, a les 19 h, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document