Seminaris d’intercanvi i debat entorn al comerç a Roses

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses organitza entre els propers 17 de març i 5 de maig el cicle “Seminaris d’experiències de dinamització comercial”, integrat per set jornades sobre diferents qüestions relacionades amb el comerç i el seu desenvolupament. Entre altres, el cicle abordarà temàtiques relacionades amb el comerç de costa, l’associacionisme comercial, els negocis en expansió en moments de crisi,... i estarà obert a les aportacions i participació dels assistents.
Comerç a Roses

Comerç a Roses

11/03/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El cicle programat té per objectiu conèixer experiències i solucions relacionades amb els grans temes de comerç i que han tingut èxit en altres territoris. La periodicitat de les sessions serà setmanal i es realitzaran, tots els dijous a partir del 17 de març, a la sala de formació de l’Àrea de Promoció Econòmica, en horari de 14.30 a 16.30 h.

El format previst permetrà el debat i les aportacions de tots els participants, motiu pel qual des de l’Àrea de Promoció es vol comptar amb la presència del major nombre d’empresaris i empresàries del comerç de Roses. L’objectiu és que aquestes jornades permetin un nou camí de diàleg i treball col·lectiu entre els comerciants que permeti un treball conjunt en la millora del sector, tal i com proposen les conclusions de les diagnosis comercials realitzades en els darrers mesos al municipi.

Les temàtiques proposades han estat extretes dels resultats del Pla Estratègic del Comerç elaborat per l’Ajuntament de Roses l’any 2010 i d’acord amb les inquietuds expressades per diferents comerciants de Roses a l’Àrea de Promoció Econòmica, i consensuades amb l’Associació de Comerciants de Roses (ACOR).


Els interessats han de confirmar la seva assistència a l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses (972 152 521 o promocioeconomica@roses.cat).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document