Sessions d’activitat física als dos Parcs Urbans de Salut de Roses

El proper divendres 25 de març, Dipsalut i l’Ajuntament de Roses han programat una sessió d’activitat dirigida als dos Parcs Urbans de Salut instal·lats recentment a la població. Durant les sessions s’explicarà el funcionament dels diferents aparells i es donaran les recomanacions d’ús per tal d’ensenyar els usuaris a realitzar correctament els exercicis i transmetre’ls hàbits de vida saludables.
Parc urbà salut

Parc urbà salut

22/03/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’activitat tindrà lloc en primer lloc a les 12 h al parc de salut situat a la plaça del Rei, a tocar de la Gran Via, i a continuació es realitzarà per als usuaris del parc instal·lat darrera de la residència geriàtrica Nova Vida. Les sessions estaran conduïdes per un professional especialitzat i tenen per objectiu promoure l’ús d’aquests equipaments per facilitar la pràctica d’activitats i l’exercici físic entre la població.

Els Parcs Urbans de Salut són un conjunt d’aparells amb poca distància entre ells dissenyats per realitzar exercici físic. S’implanten a l’aire lliure i a l’espai públic, en aquells punts del municipi on hi ha una important afluència de persones. Han estat dissenyats per una comissió d’experts multidisciplinar per tal de garantir-ne la seguretat, l’accessibilitat i la idoneïtat dels aparells i dels exercicis que s’hi realitzen, així com un treball homogeni de tot el cos. Els Parcs estan especialment dirigits a adults i gent gran.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document