Superman, Son Goku, Spiderman, la Barrufeta.... habiten la Biblioteca de Roses aquest novembre

La Biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses dedica aquest mes de novembre al món del còmic i als seus personatges. Amb motiu d’aquesta proposta, l’equipament ha preparat un programa d’activitats que inclou un taller de còmics, un club de lectura, i una Guia de Novetats dedicada especialment al còmic adult i infantil. Com ambientació, personatges cèlebres del còmic es “passejen” aquests dies per l’equipament.
Superman a la Biblioteca de Roses

Superman a la Biblioteca de Roses

04/11/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Taller de Còmic serà impartit per Boris Moerker i tindrà lloc els dimecres 9, 16, 23 i 30 de novembre, de 18 a 19.30 h a l’espai Z de la Biblioteca. L’activitat està destinada a nois i noies a partir de 1r d’ESO, i consistirà en una introducció al món del còmic tant teòrica com pràctica, on es treballarà el desenvolupament de personatges, monstres, mascotes, ambientació... El taller està pensat per aprendre a dibuixar i treballar bé un còmic, tot i que també s’explicaran les sortides laborals que pot tenir el fet de ser un bon il·lustrador o dibuixant. Les inscripcions estan obertes a la mateixa Biblioteca.

Una altra de les activitats clàssiques de la Biblioteca de Roses, com és el Club de Lectura, s’afegeix també a la proposta i centrarà la seva lectura d’aquest mes i la sessió que tindrà lloc el proper 25 de novembre (20 h), a la lectura i comentari de l’obra "Aya de Yopougon" de Marguerite Abouet i Clément Oubrerie.

D’acord amb la temàtica proposada, diferents figures de famosos protagonistes del còmic, com ara Superman, Spiderman, Son Goku, la Barrufeta, ..., il·lustracions i pòsters, i fins i tot el coet de Tintin, acompanyaran aquest mes als usuaris de la Biblioteca durant els seus moments de lectura.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document