Tall de trànsit al carrer Puig Rom amb motiu de la renovació de voreres

A partir del proper dilluns, 14 de desembre, el carrer Puig Rom romandrà tallat al trànsit entre els carrers Francesc Macià i Jaume I, amb motiu de les obres de renovació de voreres que s’hi realitzaran en aquest tram. El tall afectarà la circulació durant la jornada de treball dels operaris, mentre que a les nits i el cap de setmana el pas es mantindrà obert als vehicles. Es preveu que les obres tinguin una durada aproximada d’una setmana.
Logo construïm ciutat

Logo construïm ciutat

11/12/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquests treballs s’inclouen dins el projecte de conservació i manteniment de voreres de Roses inclòs en el Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) 2009. De fet, aquesta actuació finalitzarà el projecte iniciat a principis del passat mes de setembre, el qual ha comportat l’execució de sis projectes d’adequació de voreres del centre de la població. Paral·lelament, acaben de finalitzar també les tasques de renovació de voreres a diferents punts de les urbanitzacions del municipi.

El cost total d’aquestes millores ha estat de 323.000 euros, finançats en la seva totalitat pel govern central a travès de l’edició 2009 del fons FEIL. En el cas de Roses, el Pla Zapatero ha suposat una aportació total de 3,2 MEUR destinats als projectes d’adequació de voreres, manteniment de paviments asfàltics, reestructuració i ampliació dels vestidors del Camp d’Esports Municipal, tancament vertical de la Pista Poliesportiva i implantació d’onze illes de contenidors soterrats, que han generat 105 llocs de treball.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document