Tallers de recerca de feina per a desocupats a Roses

El Club de la Feina ofereix durant els mesos de maig i juny els anomenats Tallers de Recerca, dirigits a donar resposta i assessorament a les persones que busquen feina del municipi. Com buscar feina a internet, com preparar un currículum, com abordar una entrevista de treball, o com obrir un negoci propi, són alguns dels temes que centraran les sessions.
Sessió Tallers

Sessió Tallers

19/04/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els Tallers de Recerca són sessions informatives grupals que tenen per objectiu millorar l’ocupabilitat dels habitants de Roses i assessorar els demandants de feina entorn a diferents temàtiques i situacions en què es poden trobar en el seu procés de recerca de treball. Els tallers es realitzen els mateixos dies d’obertura del Club de la Feina, és a dir, els dijous, en horari de 9 a 11 del matí. A continuació, des de les 11 fins a les 13 h, el Club segueix oferint els serveis habituals d'informació d’ofertes laborals, disposició d'ordinadors, accés al terminal PAS que permet que els ciutadans puguin accedir a algunes de les informacions i tràmits que es duen a terme a les Oficines de Treball de la Generalitat.

Les sessions previstes per a les properes setmanes abordaran les següents temàtiques: Recursos de recerca o com cercar feina (28 d’abril i 16 de juny), L’entrevista laboral (12 de maig i 23 de juny), Emprenedoria o com posar negoci propi (19 de maig i 30 de juny), Recerca per internet (26 de maig), i Currículum vitae i competències (9 de juny).

Per accedir als tallers cal inscriure's en el mateix Club, situat al CAR de Roses, ja que el nombre de participants varia segons el contingut. El Club està situat a les dependències del CAR, a la Gv. Pau Casals, núm. 39-45, tot i que a partir del proper 28 d’abril canvia de planta, per la qual cosa l’accés es farà des de l’entrada del carrer Puig Rom.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document