Torna el certamen poètic dedicat a la vila de Roses

Aquest matí, Maria Terrades i Ramon Danés, en representació del Rotary Club Roses-Empuriabrava, i Marc Danés, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Roses, han presentat la II edició dels Jocs Florals de Roses, certamen que fomenta la creació literària, concretament el gènere de la poesia, agafant com a nucli temàtic el municipi de Roses. La presentació de poemes, oberta a totes les persones aficionades de la poesia, es pot realitzar fins al proper 31 de maig, al Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament.
Presentació II Jocs Florals

Presentació II Jocs Florals

03/05/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La temàtica central del concurs és el municipi de Roses i s’estableixen tres categories temàtiques específiques: Rosa Natural Roja, poema sobre la vila de Roses; Rosa Natural Groga, poema sobre la vida al mar a Roses; i Rosa Natural Blanca, poema sobre els monuments de Roses.

Cada participant podrà concursar a les categories que desitgi, amb un màxim d’una obra per categoria (només podrà obtenir un premi). Les obres han de ser originals, inèdites i no poden haver estat premiades en altres concursos. L’extensió ha de ser d'entre 14 i 40 versos i l'estructura mètrica, lliure. La llengua utilitzada en les categories Rosa Natural Groga i Rosa Natural Blanca ha de ser la catalana, i en la categoria Rosa Natural Roja pot ser la catalana o la castellana. Totes les categories tindran com a premi una placa commemorativa i 375 €.

Les obres s’han de lliurar al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Roses (plaça de Catalunya, 12), com a màxim, el dia 31 de maig de 2013 a les 14 h. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document