Torna el cinema sota els estels a Roses

Cine Ciutadella torna aquest estiu 2012 a la Ciutadella de Roses per celebrar la seva tercera edició, amb la voluntat d’oferir a tots els públics cinema de qualitat en versió original subtitulada, a l’aire lliure i en un entorn privilegiat d’alt valor arqueològic. Les sessions d’enguany tindran lloc tots els dijous entre el 5 de juliol i el 9 d’agost, a les 22 h. Els films seleccionats per a la present edició són Rango (5 de juliol), El Concierto (12 de juliol), Pequeñas mentiras sin importancia (19 de juliol), Un gat a Paris (26 de juliol), Soul Kitchen (2 d’agost) i Chico i Rita (9 d’agost).
Cine Ciutadella 2012

Cine Ciutadella 2012

13/06/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Una pantalla de grans dimensions integrada a un dels murs mil·lenaris de la Ciutadella, gespa natural, gandules i estores per jeure i relaxar-se, la nit, les estrelles i una selecció acurada de cinema de qualitat, són els elements que conformen Cine Ciutadella. L’Ajuntament de Roses segueix apostant per aquesta proposta promoguda per MODIband (entitat avalada per 10 edicions d’èxit de la Sala Montjuïc, el cinema a la fresca que cada estiu s’organitza al Castell de Montjuïc de Barcelona), oferint una activitat pensada per a tots els públics.

L’objectiu és promoure el conjunt monumental de la Ciutadella com un espai d’oci de qualitat i de trobada social, amb una programació que reforçarà l’oferta cultural del municipi durant la temporada turística. S’ofereix així un espai per a la gent de Roses, però també perquè els visitants puguin gaudir d’un tipus de turisme cultural i respectuós amb l’entorn.

Informació pràctica

Dates i horaris:
Des del 5 de juliol al 9 d’agost, tots els dijous. Obertura de portes: 21.30h La projecció començarà a les 22h.
Entrades: 4 € Venda d’entrades al mateix recinte
Servei de lloguer de gandules (2€)
Totes les pel·lícules es projecten en versió original subtitulada en castellà (excepte Rango - versió en castellà i Un gat a París, versió en català)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document