Tot l’estiu de Roses a l’abast en un guia informativa i a la web municipal

L’Ajuntament de Roses ha editat el primer llibret informatiu d’aquest estiu, on es concentren les més de 70 activitats culturals, esportives, infantils i lúdiques que tindran lloc a la població durant el mes de juliol, mentre que d’aquí un mes es distribuirà el llibret corresponent a l’agost. D’aquesta manera, el consistori vol fer arribar a ciutadans i visitants tota l’oferta estival de la qual poden gaudir segons els interessos de cadascú, reunida en una publicació en quatre idiomes, i consultable també en format digital a través de la web municipal www.roses.cat.
Presentació Guia d'Estiu

Presentació Guia d'Estiu

21/06/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

 

L’Ajuntament de Roses prepara per a aquest estiu un ampli programa d’activitats amb més de 150 propostes molt diverses i pensades per a tots els públics. Música de tots els estils, esports, fires d’artesania, tallers a la Ciutadella, visites guiades, contes a la fresca, espectacles infantils a la platja, són algunes de les propostes que Roses oferirà durant els propers mesos de juliol i agost.

Com a novetats, el Departament d’Esports ha anunciat avui que la Federació Catalana de Futbol Platja ha nomenat Roses com a seu de la lliga Futbol Platja 2012, motiu pel qual el municipi acollirà competicions d’aquest torneig entre els propers 19 i 22 de juliol. Per la seva banda, el campionat local d’aquest esport, passarà a realitzar-se el 14 de juliol en comptes del 7, com estava previst inicialment.

Una altra novetat ha estat la incorporació de la proposta "Sota les estrelles" proposada dins la programació de Sons del Món, consistent en sortides nocturnes en catamarà per la badia, amb actuacions municipals a bord. Amb aquesta proposta s’amplia la programació del festival, amb l’objectiu de fer-lo créixer i convertir-lo en un referent dins el panorama musical d’estiu a les comarques gironines.

Altres novetats d’aquest estiu són la realització de la Festa del Turisme Francès (el majoritari a la població), que tindrà lloc el diumenge 22 de juliol amb un espectacle de focs artificials i un ball amb el conjunt Tío Pepe, o la incorporació de dues discomòbils a Santa Margarita (7 de juliol i 4 d’agost).

Per no perdre’s detall, el consistori acaba d’editar 5.000 llibrets informatius on s’inclou tota la programació corresponent al mes de juliol, i se n’editarà la mateixa quantitat del corresponent a l’agost. La publicació permet seguir, dia a dia, totes les propostes lúdiques, culturals i esportives de l’estiu. La informació apareix en català, castellà, francès i anglès, pensant també en els visitants que rep el municipi.

La Guia d’Estiu (juliol) s’està distribuint al llarg d’aquesta setmana als equipaments municipals (Servei d’Atenció al Ciutadà, Biblioteca, Oficina de Turisme, Ciutadella, Teatre, Port Esportiu, Piscina,...), així com en diferents establiments, hotels i càmpings tant del nucli com de les urbanitzacions del municipi.

A més, la programació està disponible en la web municipal
www.roses.cat, a través de l’apartat Roses Guia | Estiu 2012.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document