Tot l’estiu de Roses a l’abast en un llibret informatiu i a la web municipal

L’Ajuntament ha editat un llibret informatiu que concentra les més de 150 activitats culturals, esportives, infantils i lúdiques que tindran lloc a la població durant els mesos de juliol i agost. D’aquesta manera, el consistori vol fer arribar a ciutadans i visitants tota l’oferta estival de la qual poden gaudir segons els interessos de cadascú, reunida en una única publicació en quatre idiomes, i consultable també en format digital a través de la web municipal www.roses.cat.
Guia d'estiu

Guia d'estiu

29/06/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’Ajuntament de Roses prepara per a aquest estiu un ampli programa d’activitats amb més de 150 propostes molt diverses i pensades per a tots els públics. Música de tots els estils, esports a la platja, tallers a la Ciutadella, visites guiades, contes a la fresca, activitats a la Biblioteca, espectacles infantils a la platja o les tradicionals propostes de la Festa Major, són algunes de les propostes que Roses oferirà durant els propers mesos de juliol i agost.

Per no perdre’s detall, el consistori acaba d’editar 10.000 llibrets informatius on s’inclouen tota la programació. La publicació permet seguir, dia a dia, totes les propostes lúdiques, culturals i esportives de l’estiu. La informació apareix en català, castellà, francès i anglès, pensant també en els visitants que rep el municipi.

La Guia d’Estiu s’està distribuint al llarg d’aquesta setmana als equipaments municipals (Servei d’Atenció al Ciutadà, Biblioteca, Oficina de Turisme, Ciutadella, Teatre, Port Esportiu, Piscina,...)i punts col·laboradors habituals (establiments comercials, entitats, etc), així com en diferents establiments, hotels i càmpings tant del nucli com de les urbanitzacions del municipi.

A més, la programació està disponible en la web municipal www.roses.cat, a través de l’apartat Roses Guia | Estiu 2011.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document