Treballs de condicionament i reasfaltatge a la Gran Via Pau Casals

Dijous 4 de juny s’iniciaran a la Gran Via Pau Casals les obres de reparació de flonjalls i trams malmesos incloses dins del Pla de conservació de vies públiques de Roses (PVIR). Amb motiu de la realització d’aquests treballs, demà dijous i divendres, la policia local regularà el trànsit a la Gran Via, donant pas alternatiu als dos sentits de circulació. Les obres afectaran el tram existent entre la riera Ginjolers i la carretera de Montjoi.
Gran Via Pau Casals

Gran Via Pau Casals

03/06/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Pla PVIR té per objecte incidir en una millora i condicionament continuats de la vialitat de Roses, mitjançant la realització periòdica de treballs d’asfaltatge i pavimentació en aquells punts del municipi que presenten signes de deteriorament. La seva finalitat és el desenvolupament gradual d’una sèrie de projectes que facin de Roses una ciutat segura, adaptada i sense barreres.

La fase que s’iniciarà demà preveu la renovació de diversos carrers situats al nucli de la població i s’iniciarà pel tram de la Gran Via Pau Casals situada entre la riera Ginjolres i la carretera de Montjoi.

Alguns dels carrers inclosos inicialment en aquesta fase del pla no s’asfaltaran encara amb motiu de la seva inclusió en el Pla de Barris de propera execució, el qual preveu diverses actuacions de reurbanització i peatonalització del nucli. Aquests espais seran substituïts per altres vials que presenten incidències o trams malmesos.

Els treballs es portaran a terme fins al proper 24 de juny -moment en què l’aturada d’estiu interromp les obres a la via pública- i es reprendran a partir del proper setembre. L’import total d’aquestes obres de renovació és de 157.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document