Turisme de Roses mostra als recepcionistes d’establiments turístics el patrimoni i punts d’interès del municipi

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses ha organitzat per al proper 19 de juny una jornada de familiarització adreçada a informadors i recepcionistes d’establiments turístics del municipi. Durant la sessió es proporcionarà informació als assistents sobre els principals atractius i interessos de la població, amb l’objectiu que aquests puguin aportar un servei i informació de qualitat als seus clients.
Informació turística

Informació turística

10/06/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb l’organització d’aquesta jornada es vol conscienciar de l’important patrimoni cultural i natural, de l’oferta gastronòmica, de les infraestructures i de les nombroses possibilitats lúdiques, esportives i nàutiques de què disposa Roses, amb la intenció que els professionals encarregats de l’atenció informativa en els establiments turístics (recepcions d’hotels, càmpings, apartaments, etc), ho facin extensiu als turistes que visitaran la ciutat durant el proper estiu.

Es vol així fer un pas més en la qualitat de la informació i en l’atenció que es dispensa als visitants que arriben a Roses, fent possible que aquests puguin resoldre els seus dubtes i inquietuds, ja no tan sols a través dels serveis de turisme municipals, sinó també directament des de l’establiment on es trobin allotjats.

La jornada tindrà lloc el divendres 19 de juny de 9 a 13 h, a la primera planta de l’Oficina de Turisme Municipal. És gratuïta i està adreçada a informadors, recepcionistes i oficinistes d’empreses turístiques locals que vulguin conèixer el patrimoni, activitats i serveis que ofereix Roses i que els pot ser d’utilitat en el desenvolupament de les seves tasques diàries. Per més informació i reserva de places, els interessats poden contactar amb l’Oficina de Turisme (972 257331 – turisme@roses.cat

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document