TV3 estrena la pel·lícula Morir en tres actes el proper dimarts, 6 de desembre

El proper dimarts 6 de desembre, a les 15.40 h (a continuació del Telenotícies Migdia), TV3 oferirà l’estrena televisiva de la pel·lícula Morir en tres actes, del director David Pujol. El film, ambientat a Roses i protagonitzat per Abel Folk, Aida Folch i membres del Grup de Teatre de Roses, utilitza com a fil conductor el teatre per explicar la història d’un matrimoni que, després de patir un accident, reprendrà la seva història d’amor.
Morir en tres actes

Morir en tres actes

02/12/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La pel·lícula, dirigida per David Pujol, fou rodada íntegrament a Roses entre els mesos d’agost i setembre de 2010. El repertori està integrat per actors i actrius prou coneguts, com Abel Folk i Aida Folch, i pels membres del grup de teatre de Roses Anna Vicens, Enric Matarrodona i Ignasi Tomàs. La pel·lícula ha estat produïda per Estratègia Audiovisual i Nutria Produccions, en coproducció amb Televisió de Catalunya, juntament amb el suport del l’Ajuntament de Roses i l’Institut Català de les Indústries Culturals.

Morir en tres actes
, tracta sobre la història d’una parella que després d’un accident es torna a enamorar utilitzant com a fil conductor el teatre. El film també és el reflex del que significa el teatre per a un grup d’amateurs, que amb esforç i tenacitat aconsegueixen mantenir vives les passions. El Teatre Municipal de Roses va ser l’escenari principal del rodatge, però també es van utilitzar altres emplaçaments com la platja, el Bulli i el magnífic paisatge amb què compta el municipi.

Sinopsi

L’Anna i l’Alfons porten més de vint anys casats, vivint a Roses i endinsats més o menys des de sempre a la mateixa rutina. Sense adonar-se’n han acabat com un d’aquells matrimonis que mai no havien suportat.


Durant els assajos de l’obra de teatre "El retorn del Capità Brown" en què l’Anna fa d’actriu protagonista, té lloc un petit accident. L’infortuni fa que l’Anna i en Ricard (company de repartiment i amant de l’Anna), s’enverinin i acabin morts.

És així com, en les circumstàncies aparentment menys favorables, l’Alfons i la seva difunta esposa es retroben. I és que l’Anna, tot i estar morta, s’apareix a l’Alfons i es queda amb ell per ajudar-lo a posar les coses a lloc. El problema és que en Ricard, esnob i presumptuós amant de l’Anna, també es queda entre els vius. Malgrat tot, aquesta circumstància, no serà impediment per a que la parella intenti solucionar els seus conflictes.

El director: David Pujol

Autor dels documentals:

"DOCUMENTING Documenta" (2011), que recull les vivències de la participació de Ferran Adrià a la Documenta de Kassel, l’exhibició d’art modern més important arreu del món). Per primer cop a la història, un cuiner és convidat com artista d’avantguarda.

"EL BULLl: HISTÒRIA D’UN SOMNI" 9 capítols (2009). Història narrada amb estil èpic i cinematogràfic sobre els inicis del restaurant. Des de la primera pedra com a restaurant de platja l’any 56 fins a ser anomenat tres vegades consecutives el millor restaurant del món.

"CADAQUÉS: L’EXCEPCIÓ" (2006). Documental on s’explora la relació entre la gent local del poble i els primers turistes (molts eren intel·lectuals o artistes) i com a fruit d’aquesta relació, els foranis van aconseguir preservar el poble d’una massacre urbanística, convertint Cadaqués en una excepció dins de la Costa Brava.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document