Un nou pont peatonal travessarà la Riera Ginjolers per millorar la connexió entre les àrees residencials i els equipaments adjacents

L’Ajuntament ha aprovat l’avantprojecte consistent en la construcció d’una passarel·la que travessarà la Riera Ginjolers, i que donarà continuïtat als vianants des de la plaça de la Victòria Catalana fins al camí del Cementiri. Aquesta actuació permetrà connectar i facilitar l’accés d’aquests dos sectors dividits actualment pel pas de la riera, els quals resulten molt concorreguts arran de l’increment d’habitatges de primera residència i de la proximitat de diversos equipaments del municipi.
Passarel

Passarel

14/05/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La passarel·la projectada, que tindrà una dimensió aproximada de 22,5 metres de llargada i 2,5 d’amplada, tindrà un pressupost de 178.000 euros. L’actuació significarà la connexió a nivell de vianants entre la zona residencial Els Grecs II, el nou sector recentment urbanitzat (PERI Granja Sant Josep) i la zona d’equipaments, que inclou les instal·lacions esportives municipals (piscina, camps de futbol, pavelló, etc), el CAP, el CEIP Els Grecs, així com la futura àrea sociosanitària adjacent a la residència Pi i Sunyer.L’aprovació d’aquest avantprojecte coincideix amb l’inici de les primeres obres d’arranjament i adequació del tram no cobert de la Riera Ginjolers que acaben de començar, aigües amunt del carrer Espronceda. L’execució d’aquestes obres, amb un pressupost de 232.000 euros, suposarà una gran millora paisatgística per a aquest sector, gràcies a la construcció d’uns murs de gabions amb pedra natural que permetran la canalització de les aigües de forma harmònica amb l’entorn.

L’enjardinament de tot el conjunt amb ginjolers, arbusts i heures, la instal·lació de bancs i papereres, i la creació de camins de sauló que permetran la passejada per tota la zona, suposaran la incorporació d’una nova zona verda de passeig i esbarjo per a Roses, la qual donarà continuïtat a la rambla de la riera Ginjolers urbanitzada en els darrers anys.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document