Un regal ple de salut, diversió i esport: Piscina de Roses

La Piscina Municipal de Roses engega enguany una nova edició de la campanya promocional “Regala Piscina”, amb la qual s’ofereixen descomptes i avantatges a nous abonats i usuaris. D’una banda, des de l’1 de desembre, tots els nous inscrits gaudeixen d’un descompte del 50% de la matrícula i l’obsequi d’una samarreta tècnica exclusiva. D’altra banda, la piscina dóna l’opció de fer un regal saludable i original, consistent en un abonament de 10 sessions i l’obsequi d’un buff tècnic exclusiu per només 40 € en cas de públic infantil, jove i gent gran, o per 50 € en el cas del públic adult.
Regala Piscina

Regala Piscina

14/12/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Dues modalitats molt avantatjoses per poder gaudir de les instal·lacions de la Piscina Municipal de Roses, un modern complex esportiu que ofereix sala de fitness–musculació de 250 m2 per a un complet entrenament cardiovascular i muscular, amb assessorament esportiu i programes individualitzats; dues piscines climatitzades (25x16.6 m i 16.6 x 8m) amb un tractament avançat de l’aigua que permet obtenir uns elevats nivells de qualitat, tant d’aigua com ambientals; zona spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i solàrium exterior; i una oferta d’activitats de condicionament físic (Pack fitness) àmplia i diversificada, amb 78 sessions a la setmana: spinning, pilates, gimnàstica abdominal hipopressiva, aiguagim, aerodansa... 17 tipus diferents d’activitats perquè cadascú trobi la que més li convé.

A més ofereix cursos de natació per a totes les edats i nivells, des de nadons fins a gent gran, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació, incloent els programes de salut de prepart i terapèutica.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document