Una investigació sobre l’aspirina, guanyadora del Premi Treballs de Recerca 2007

El passat divendres va tenir lloc a l’Ajuntament de Roses, l’acte de lliurament dels premis corresponents a la segona edició del Premi Treballs de Recerca 2007, convocat pel consistori rosinc. La guanyadora d’enguany ha estat l’alumna del Centre Escolar Empordà Sara Borrat, que va veure premiat el seu treball A l’entorn de l’aspirina.
Entrega premis

Entrega premis

25/06/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els aspectes tinguts en compte pel jurat del concurs a l’hora d’atorgar aquest premi, han estat la investigació duta a terme per l’alumna tant al laboratori de la seva escola com a la Universitat de Girona, la correcta estructuració del treball, i el fet que l’autora partís d’una vivència personal per iniciar la seva recerca.

Els accèssits del concurs han recaigut sobre les alumnes de l’IES Cap Norfeu Montserrat Salmerón, pel seu treball Manga i anime, i Sara Ferrera, per Determinació de la qualitat microbiològica de les platges de Roses.

El jurat d’enguany ha estat integrat per Pere Joan Vicens Vives (president de la Fundació Jaume Vicens Vives), Natàlia Molero (filòloga i professora de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya) i Artur Domingo (director del SES Cap de Creus de Cadaqués).Durant l’acte del passat divendres l’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, i el regidor d’Educació, Antoni Rodríguez, van felicitar els participants, i van fer entrega dels diplomes i premis del concurs, consistents en una dotació econòmica de 600 euros per a la guanyadora, i dos premis de 200 euros per a cadascun dels accèssits. Els Premis Treball de Recerca s’adrecen als alumnes de batxillerat de la vila, amb la intenció d’incentivar i reconèixer els millors treballs realitzats pels joves del municipi al llarg del curs escolar.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document