Una migdiada chill out i els concerts de Mazoni i Guillamino posaran música a la festa LA POPULAR

Dins de la programació que integrarà la festa de cultura contemporània LA POPULAR, la música adoptarà un paper destacat a través de tres propostes de qualitat: una sessió chill out a càrrec de jotabeerre, el concert acústic de Mazoni i l’actuació de Guillamino. La festa tindrà lloc a l’Espai Cultural La Ciutadella el proper dissabte 13 de juny i oferirà al llarg de tot el dia espectacles de circ, dansa, projeccions de curtmetratges, visites guiades, exposicions, actuacions musicals i una gimcana.
Mazoni

Mazoni

11/06/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La migdiada chill out s’iniciarà a les 15.30 i estarà a càrrec del músic Jotabeerre, que oferirà als assistents una passejada per la música electrònica de caire tranquil amb pinzellades d'IDM i experimentació suau. Jotabeerre, músic, productor i DJ accidental, col·labora habitualment amb Albert Pla i Quimi Portet i ha treballat en projectes discogràfics de tot tipus, bandes sonores, i instal·lacions.

A partir de les 22 h, arribarà el concert acústic de Mazoni. Jaume Pla, l’ànima de Mazoni, pertany a una generació de músics que han reivindicat una altra manera de cantar en català. Després de tocar amb Holland Park, va iniciar una carrera en solitari sota el nom de Mazoni. Esgarrapada va ser el seu primer punt d’inflexió i Si els dits fossin xil·lòfons, va ser la confirmació que hi ha vida més enllà de l’indie en anglès i castellà. Eufòria 5 – Esperança 0 és el seu darrer treball: un resum de la història de la música de les darreres dècades, des dels 60 fins a l’actualitat, amb l’energia del rock com a generador de catarsi.

La nit musical clourà amb una sessió de DJ plena de sons electros i pop de la mà de jotabeerre (23 h) i, a continuació, el concert de GUILLAMINO. Guillamino és un home-orquestra que va descobrir els seqüenciadors i els samplers. Ell assegura que les seves produccions són cinquanta per cent beats de hip-hop i cinquanta per cent cançó clàssica, però els seus treballs destil·len molt més. És probable que haver viatjat al desert del Sàhara i a Birmània hagi influït en la seva producció tant com haver viatjat a Nova York en el seu darrer projecte.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document