Varietat d'estils i gèneres a la nova programació del TMR

El Teatre Municipal de Roses afronta una nova temporada en plena forma i disposició per donar cabuda a tot tipus d’espectacle. De la programació Primavera 2007, en destaca la qualitat i la varietat de gèneres, ja que s’inclouen des de representacions de clàssics com Antígona o El Mercader, fins als musicals (Tot és jazz!, En dic Eric Satie...), passant per la dansa, la música clàssica i el flamenc.
Antígona

Antígona

02/03/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La finalització de les tasques de subministrament i instal·lació de l’equipament escenotècnic i les actuals tasques de condicionament acústic del Teatre Municipal, permeten que el TMR afronti una nova temporada en plena forma i disposició per donar cabuda a tot tipus d’espectacle.

De la programació Primavera 2007, en destaca la qualitat i la varietat de gèneres, ja que s’inclouen des de representacions de clàssics com Antígona o El Mercader, fins als musicals (Tot és jazz!, Em dic Eric Satie...), passant per la dansa (Escupir en el tiempo), la música de tots els estils (Carles Santos, Melissa, Ricard Puigdomènech) o el flamenc (Las Migas).

L’Ajuntament segueix apostant aquesta nova temporada pels projectes impulsats per associacions i entitats rosinques, avalades per l’èxit de públic i crítica de propostes anteriors. És el cas dels concerts que l’associació Viumúsika aporta al panorama cultural del municipi, els quals, mes a mes, han assolit un gran nombre d’adeptes.  

Altre cas és el de l’històric Grup de Teatre de Roses, que durant el mes de maig presentarà l’obra Un matrimoni de Boston.

Per la seva banda, Optimist s’encarrega de l’animació i lleure del públic infantil, amb propostes de qualitat que endinsen els més petits en el món de la cultura i en el plaer pel teatre.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document