Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Veredicte del concurs de projectes del nou equipament cultural de la Riera Ginjolers

Veredicte del concurs de projectes del nou equipament cultural de la Riera Ginjolers

El proper dimarts 30 de novembre, a les 12 h del matí, el jurat del Concurs de “Projectes amb intervenció de jurat per a la redacció dels projectes bàsic i d’execució i direcció d’obres de l’edifici d’equipament cultural a la Riera Ginjolers”, farà públic en acte solemne, el veredicte del concurs i el resultat de les qualificacions atorgades. L’acte, obert al públic, tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Roses.
Reunió jurat

Reunió jurat

26/11/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El jurat reunit des del passat dimarts, ha estat valorant durant aquesta setmana les diferents propostes presentades al concurs per a la construcció del nou equipament cultural que el Pla de Barris preveu a la Riera Ginjolers, concretament a l’espai que actualment ocupen la Societat Unió Fraternal (SUF) i els dos solars adjacents. El gran nombre de propostes presentades a la convocatòria, un total de 90, ha fet necessari exposar tot el material al Castell de la Trinitat, on el jurat ha dut a terme les deliberacions i puntuacions dels diferents projectes.

 

El jurat està integrat per alcaldessa, regidors municipals, membres de la SUF i un equip tècnic amb representació d’arquitectes municipals, del Col·legi d’Arquitectes i del Departament de Cultura de la Generalitat. El projecte guanyador obtindrà un premi de 10.000 euros i l’adjudicació de la redacció del projecte i de la direcció facultativa de les obres de construcció del nou edifici. Es concediran dos accèssits de 2.000 euros cadascun, per a la segona i tercera proposta millor valorades.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Reunió jurat
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet