Visita de la consellera Geli al CAP de Roses i recomanació sobre estat dels aliments

Aquest matí la consellera de Salut Marina Geli, acompanyada per l’alcaldessa de Roses Magda Casamitjana, s’ha desplaçat fins al CAP de la població per interessar-se pel funcionament dels serveis sanitaris al municipi i a la resta de poblacions que depenen d’aquesta Àrea Bàsica de Salut, que té una població assignada de 34.007 usuaris (19.961 de Roses).
visita consellera

visita consellera

10/03/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Durant la visita la consellera s’ha interessat pel funcionament actual del centre, que avui ja resta normalitzat, així com per la situació dels accessos i de la vialitat per arribar als diferents centres d’atenció sanitària i dispensaris de la zona. També ha agraït l’esforç i la tasca desenvolupada pels professionals del centre assistencial rosinc durant la jornada d’ahir, que va poder mantenir la seva activitat gràcies a la dotació de dos grups electrògens (un subministrat pel consistori i un altre pels Serveis Territorials de Salut).

Un aspecte important a destacar és la recomanació que, tant la consellera com el regidor de Sanitat del consistori rosinc, Toni Rodríguez, fan respecte a la necessitat d’extremar les precaucions i revisar les condicions dels aliments emmagatzemats en neveres i congeladors, ja que, després de més de 24 hores sense subministrament elèctric, la cadena de fred pot haver-se alterat i aquests poden trobar-se en males condicions.

Les autoritats sanitàries recomanen per tant, tant a particulars com a restauradors, fer una inspecció acurada de congeladors i neveres i descartar tots aquells aliments que no reuneixin les màximes garanties.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document