Viumúsika crea un cor de gospel obert a tothom

L’Associació Viumúsika de Roses ha creat un cor de música gospel que proposa la iniciació a aquest gènere musical vinculat al cant espiritual negre, amb el clar objectiu de gaudir de la música aprenent i divertint-se. Les sessions s’iniciaran el proper dijous 14 d’octubre, al Teatre municipal de Roses. Els interessats a participar-hi, poden posar-se en contacte amb l’associació a través del correu viumusika@gmail.com.
Gospel a Roses

Gospel a Roses

13/10/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El curs proposat per Viumúsika estarà dirigit per la professora de música i piano Tina Crespo Buxeda, que a més és cantaire soprano del grup de gospel "Els Gospelians" de Girona, diplomada elemental de Música, i titulada com a professora de grau mitjà de música en l'especialitat de piano.

Les classes s’iniciaran el proper 14 d’octubre i duraran fins al mes de març de 2011. Es realitzaran tots els dijous, de 20 a 21.30 h, al Teatre Municipal de Roses, i el preu és de 8 euros per persona. Per assistir-hi no cal tenir nocions prèvies de cant ni de música, només ganes d’aprendre i conèixer de més a prop aquest gènere, que combina els himnes religiosos i espirituals amb la melodia i el ritme del blues i el jazz.

Els interessats a formar part d’aquest cor de gospel, poden contactar amb l’associació a través del correu electrònic viumusika@gmail.com.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document