Xerrada sobre abdominals hipopressius a la Piscina Municipal de Roses

El proper 1 d’abril (20.30 h), la Piscina Municipal de Roses organitza una xerrada informativa sobre abdominals hipopressius, mètode provinent de l’àmbit de la rehabilitació postpart que actualment s’està fent un lloc en el món del fitness. La sessió és gratuïta i està oberta a abonats i públic en general. Les inscripcions ja es poden realitzar a la recepció de la Piscina Municipal.
Xerrada hipopressió

Xerrada hipopressió

22/03/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La sessió, conduïda per Jordi Moreno (El teu Espai, Figueres), tractarà el concepte del mètode hipopressiu que, provinent de l'àmbit de la rehabilitació postpart, s'està fent un lloc al món del fitness com a alternativa i complement als abdominals tradicionals, i amb resultats destacables en l'enfortiment del sòl pelvià (prevenint i tractant problemes d'incontinència urinària a l'esforç, en les dones), la reducció de fins a un 8% del perímetre de la cintura, etc.

Estudis científics evidencien la relació directa dels exercicis abdominals amb la debilitació del periné, i la necessitat de nous enfocs en aquest tipus d’exercicis. El mètode hipopressiu neix com una alternativa eficaç ja que aconsegueixen activar i contreure de forma reflexa la faixa abdominal i el sol pèlvic.

Posteriorment a la xerrada, si hi ha interès, la Piscina Municipal té previst dur a terme uns tallers específics per a l'aprenentatge de les tècniques d’aquest mètode.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document