XX edició del Campionat Local de Vòlei Platja “Vila de Roses”

El proper dissabte 30 de Juliol es donarà el tret d’inici al XXè Campionat Local de Vòlei Platja “Vila de Roses”, amb la celebració de la primera de les tres jornades que tindran lloc en la present edició. La ubicació serà l’habitual de cada any, en els camps de voleibol-platja fixes instal·lats a la platja de Santa Margarida, davant de l’Hotel Monterrey, que enguany comptaran amb un total de 8 camps. El 6 i el 20 d’agost es realitzaran la resta de competicions
28/07/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Després de la remodelació duta a terme durant la passada temporada, la instal·lació comptarà enguany amb un total de 8 camps, fet que permetrà millorar la fluïdesa del campionat i absorbir un major nombre d’equips inscrits en cas que l’afluència de participants creixi.

Per participar en el campionat existeixen dos nivells d’inscripció. Un corresponent a iniciació, destinat a aficionats que ha jugat poc o mai a vòlei i que, per tant, no dominen especialment la tècnica, però amb ganes de participar i passar una estona entretinguda fent esport. El nivell normal, per la seva banda, està destinat a jugadors amb una certa tècnica i experiència, ja sigui en vòlei platja com de pista, i interessats a jugar a un nivell una mica més competitiu.

Els partits els jugaran 3 jugadors per equip a un set de 21 punts, primer amb una fase prèvia a mode de lligueta, de manera que tots els equips s’asseguren jugar com a mínim 3 o 4 partits. Els classificats (1r, 2n i algun tercer de cada grup, normalment) jugaran la fase final en la qual es disputen els vuitens, quarts, semifinal i final.

Inscripcions

Per jugar el campionat s’han de formar equips de 3 o 4 jugadors (tot i que a l’hora de jugar els partits són 3x3) i presentar-se a la mateixa platja el dia de les competicions sobre les 9h del matí, per formalitzar la inscripció. Els partits començaran a les 10h i es farà una aturada per dinar entre les 14 i les 16h. Les finals dels dos nivells estan previstes que se celebrin cap a les 18.30 h aproximadament.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document