Inauguració de l'exposició fugiRfugi a Ca L'Anita de Roses dins el cicle Empordoneses 2016

Empordoneses 2016 es trasllada aquesta setmana a Roses amb l'exposició multidisciplinària fugiRfugi en què participen una trentena d'artistes. La mostra s'inaugurarà el proper dissabte 2 d'abril a les 13 hores a la Sala d'Exposicions de Ca l'Anita (Plaça de Sant Pere, 1).
Inauguració de l'exposició fugiRfugi a Ca L'Anita de Roses dins el cicle Empordoneses 2016

Extracte obra d'Esther Julià

30/03/2016 11:40 -   Departament de Comunicació i Premsa  

fugiRfugi. Una trentena d'artistes de diferents disciplines (pintors, escultors, performers, escriptors, ballarins, etc.) presenten les seves creacions, les quals tenen totes un mateix fil conductor: el concepte de Refugiat, atesa la situació d’emergència humanitària que viu Europa des del passat estiu. Es per aquest motiu que el nom de la mostra és fugiRfugi, fent un joc de paraules amb el verb fugir i el concepte de refugi. Empordoneses pretén així promoure el debat i sacsejar les consciències sobre un fet de candent actualitat.

Artistes participants: M. Mercè Cuartiella, Mònica Grygier, Fiona Morrison, Clara Gassiot, Carme Sanglas, Tura Sanz Sanglas, Ramon Fort, Núria Surribas, Joan Casellas, Esther Julià, Mònica Quintana, Yvonne Heinnert, Ron de la Fuente, Ester Marcos, Lluís Bosch, Elisa Casanoves, Narcis Coderch, Montse Cufí, Jordi Casals, David Ruiz, Àngel Burgas, Mònica Soler Ranzani, Josep Pérez, Isabel Guzmán, Cristina Vilà i Jacint Casademont.

Coreografia: Durant la presentació es durà a terme l’actuació de la Companyia de Dansa El Paller (Dolo Yglesias i Emma Teixidor ) amb l’obra Willkommen.

L'acte comptarà amb la presència de Montse Mindan, alcaldessa de Roses, Pilar Farrés, coordinadora d'Empordoneses i el professor d'art i creador Narcís Coderch, que farà la glosa de l'acte.

fugiRfugi es podrà visitar fins al 8 de maig.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document