Isona Passola presenta a Roses el film documental L'endemà

El Teatre Municipal de Roses oferirà el proper dimecres 17 de desembre (20 h), la projecció del film L'endemà, de la directora de cinema i presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català Isona Passola, qui serà present a l'acte. El film, del gènere documental, parla de com serà una Catalunya independent i vol aclarir els nombrosos dubtes dels indecisos en el procés independentista català.
16/12/2014 12:53 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Quatre joves participen en un càsting i comencen a parlar entre ells sobre els temes que els preocupen. Aquest fil argumental serveix per analitzar la realitat de la societat catalana actual i els seus anhels, tot intercalant-hi opinions d’experts. Segons la seva directora, la pel·lícula vol donar arguments clars, sòlids, fiables i contrastats, amb dades objectivables, per boca de les figures nacionals i internacionals més informades, a través del mitjà cinematogràfic.

 

Passola ha treballat en el guió amb David Cirici i Lluís Reales i la banda sonora és d'Albert Guinovart. El film està produït per Massa d'Or Produccions amb el suport TVC. El projecte ha estat possible gràcies a la implicació de més de 8.100 mecenes de tots els indrets del país que, a partir de petites aportacions, han finançat la pel·lícula. De fet, L’Endemà s’ha convertit en la campanya de crowdfunding més exitosa a Europa: ha recollit més de 300.000 euros.

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document