Jornada de formació a empresaris de Roses en l’àmbit dels creuers

Avui, representants de Costa Brava Cruise Ports, format per Ports de la Generalitat, Cambres de Comerç de Palamós i Girona, Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Ajuntaments de Palamós i Roses, han presentat, a comerciants, restauradors, agències de viatge i empreses d'activitats locals, què representa un dia de creuer.
Jornada de formació a empresaris de Roses en l’àmbit dels creuers

Sessió informativa creuers

27/09/2013 13:23 -    

L'administració portuària ha explicat als assistents qui són els diferents agents que intervenen en l'operativa d'un dia de creuer. L'agent de consignació, que actua per compte de la naviliera, ha presentat quins són els serveis al vaixell i a la tripulació abans i durant l'escala d'un creuer.

La directora de BC Tours ha donat informació molt útil per als assistents : què busca una naviliera en una destinació, què esperen els creueristes, quines excursions són les més comprades, quin percentatge de passatge baixa a port,....

Finalment el president de Fecotur i l'Ajuntament de Palamós han donat una pinzellada de quina ha estat fins avui l'experiència de l'arribada de creuers al municipi i quina incidencia té en l'economia local.
 
Costa Brava Cruise Ports treballa per a promocionar els municipis de Palamós i Roses com a port escala de Creuers i porta a terme un pla d'actuació anual per tal de posicionar els dos ports als itineraris de creuers del Mediterrani.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document