Juanjo Viñuela exposa a ca l'Anita de Roses

Del 19 de setembre al 18 d'octubre, l'artista Juanjo Viñuela exposarà part dels seus treballs a la sala de ca l'Anita amb el títol genèric de: “Pintura, poesia, objectes d'art i paella”. Juanjo Viñuela ha estat sempre un artista al marge de corrents pictòrics i normes. Partint de la dona com a element referencial, l'artista rosinc experimenta amb la imatge publicitària. Sobre aquesta realitat ja construïda, representada i oferta com a producte per comprar, Viñuela actua per tal d'evidenciar l'engany, la ficció. Acompanyen aquestes pintures, diverses escultures, objectes poètics, tòtems i, fins i tot, peixos dissecats, que funcionen com a diàleg i crítica d'aquesta relació entre la ficció del món de la publicitat i la realitat, entre la societat de consum i l'art.
16/09/2015 11:37 -    

Viñuela va néixer el 1970 a Figueres i, actualment, viu a Roses (Alt Empordà). El 1990 va iniciar la carrera de Belles Arts a l’Escola d’Olot. Paral·lelament, treballava en diversos projectes de disseny d’interiors i publicitat gràfica i radiofònica. En aquells moments, es va a donar a conèixer al públic participant en diverses exposicions i en les fires de dibuix i pintura d’Olot, Girona i Figueres
.
El 1993, durant el tercer curs de Belles Arts, va participar en l’intercanvi que l’Escola d’Olot va realitzar amb l’Accademia di Belle Arti de Frosinone (Itàlia), a partir d’una selecció prèvia en la qual se’l va triar com a un dels tres representants en l’especialitat de pintura.

El mateix any l’artista decideix seguir el seu desenvolupament artístic a l’Alt Empordà. S’afirma com a autodidacte.
La seva obra forma part de col·leccions privades nacionals, estatals i internacionals. Ha guanyat diversos premis i ha exposat a Figueres, Roses, Cadaqués, Barcelona, Girona, Olot, Madrid, i també a Perpinyà, Ceret. També ha exposat a les poblacions italianes de Sanremo, Bolonya, Frosinone i Osaka, al Japó..


Horari de la sala:
divendres de 17 a 20 h
dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 h i de 17 a 20 h

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document