L’Ajuntament estableix ajuts del 60% en el rebut de l’IBI per a famílies monoparentals

L’Ajuntament de Roses acaba d’obrir la convocatòria dels nous ajuts econòmics destinats a subvencionar el pagament de l’Impost de Bens Immobles (IBI) a les famílies monoparentals de la població.
06/11/2018 10:19 -    

L’ajut correspon al 60% de la quota liquidada en el rebut de l’IBI de l’habitatge habitual, sense que aquest import pugui superar els 300 €. Poden sol·licitar els ajuts els titulars de les famílies monoparentals empadronades a Roses, amb dos fills o més, o amb un fill si aquest té reconeguda una discapacitat igual o superior al 33%, que no sobrepassin els ingressos anuals fixats.

 

Amb aquesta nova línia d’ajuts, el consistori iguala les famílies monoparentals amb les famílies nombroses, que ja tenen establerta des de fa uns anys una bonificació d’aquest impost en les ordenances fiscals.

 

Per gaudir de la subvenció, les famílies monoparentals han d’estar empadronades a Roses, que l’IBI pel qual es demana l’ajut correspongui a l’habitatge habitual i no sobrepassar uns ingressos anuals, que varien en funció del nombre de fills. Així, fins a dos fills l’import no podrà superar el 23.903 €, els 31.870 € en cas de 3 fills, els 39.838 € per a les famílies amb 4 fills, i els 47.806 € en cas de 5 fills o més.

 

Les sol·licituds es poden presentar en el registre d’entrada de l’Ajuntament fins al 30 de novembre, mitjançant el model disponible a la web municipal www.roses.cat.

 

Podeu consultar les bases de la convocatòria a l’enllaç:

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document