L’APP EntRena’t de la Piscina de Roses a l’abast de tothom

Davant de la situació d’excepcionalitat i la necessitat i importància de realitzar regularment una activitat física saludable, també i especialment durant el confinament, la Piscina Municipal de Roses vol facilitar la pràctica esportiva des de casa i, a partir d’avui mateix, obre l’APP EntREna’t a tothom que la sol·liciti.
23/03/2020 08:46 -    

L’App EntRena’t ha tingut una molt bona acollida entre les persones abonades a l’equipament rosinc. Davant aquesta resposta, i atesa la situació de confinament actual, la Piscina obre ara aquesta eina a tothom. D’aquesta manera, tota aquella persona interessada tindrà a la seva disposició tant les classes virtuals (més de 350 sessions de diferents modalitats) com les rutines d’entrenament per fer casa, sense material i dividides en tres dificultats (baixa, mitja o alta). Cada rutina està formada per 8 sessions (4 sessions per setmana) i tenen una durada de 35 a 45 minuts cadascuna. 

Qui vulgui gaudir d’aquest servei de forma totalment gratuïta mentre duri la situació de confinament, només cal que enviï un correu a activitats@piscinaroses.cat amb les dades següents:

- Nom i cognoms

- Correu electrònic 

- Mòbil 

- Data de naixement

- Població de residència  

 

A partir d’aquí, caldrà que es descarregui l’APP EntRena’t Roses i rebrà les claus d’accés via mail. A la xarxes socials de la Piscina de Roses es poden consultar també vídeos demostratius, mentre que el número de WhatsApp 605 58 83 58 (de 9.30 a 13h i de 15 a 19h) aten qualsevol consulta sobre l’APP o assessorament esportiu. 

 

Cuideu-vos, cuidem-nos, fent activitat física regular!

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document