Xarxes socials, aparadorisme i subvencions centraran els Tallers de Comerç programats per a aquesta tardor

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses desenvoluparà al llarg dels mesos d’octubre i novembre un bloc formatiu de tallers destinats a sector comercial, on es tractaran temàtiques relacionades amb màrqueting a les xarxes socials, aparadorisme i subvencions. Les inscripcions són gratuïtes i es poden tramitar ja a través del telèfon 972 152 521, o bé per correu electrònic a promocioeconomica@roses.cat.
13/10/2016 16:55 -    

La primera de les activitats tindrà lloc dilluns 24 d’octubre, de 9 a 13 h, i centrarà la seva atenció en les pràctiques de màrqueting adaptades a les xarxes socials i com millorar la presència digital d’empreses i comerços. El 14 de novembre, també de 9 a 13, el taller d’aparadorisme «Especial Nadal» mostrarà tècniques, materials i idees per decorar i impregnar d’ambient nadalenc els establiments. Ambdues activitats tindran lloc a Ca l’Anita.

 

Per últim, el 28 de novembre, a les 20 h, tindrà a la sala de formació de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, una sessió informativa sobre el Servei del Butlletí Local de Subvencions de l’Ajuntament, eina que permetrà estar al dia de totes les subvencions a què es poden optar. Aquesta presentació estarà dirigida, a més dels professionals del sector comerç, a resta d’empresariat i associacionisme de la població.


Aquest programa d'activitats és una acció que s'emmarca dins el Plan de apoyo al comercio minorista 2016. Els tallers són organitzats per l'Ajuntament de Roses i la Cambra de Comerç de Girona.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document