L’Oficina de Català de Roses ofereix la sisena edició dels tallers de lectura "Fem-la petar amb un llibre"

Divendres 17 de novembre, l’Oficina de Català de Roses inicia el VI Taller de lectura i conversa "Fem-la petar amb un llibre", a la Biblioteca de Roses. La iniciativa té com a finalitat promoure la lectura en català i millorar l’expressió oral i també la comprensió oral i escrita del català, tant de l’alumnat dels cursos de català per a adults com dels aprenents del programa Voluntariat per la llengua.
13/11/2017 21:12 -    

L’Oficina de Català de Roses ofereix per sisè any consecutiu l’activitat Fem-la petar amb un llibre, taller conduït per Mercè Fages, Mar Pèlach i Montse Sastre, tres persones voluntàries vinculades al programa Voluntariat per la llengua.

 

La idea base del projecte és la de facilitar les eines i les orientacions adequades per tal que les persones inscrites, motivades per la lectura, amb hàbits de lectura i interès per la llengua, s'iniciïn en la lectura en llengua catalana i consolidin l’aprenentatge d’aquesta llengua: aprendre català llegint i parlant.

 

D’aquesta manera, els participants milloraran la fluïdesa i l’expressió oral en català, a partir de la lectura de textos i de les converses generades a partir d’aquestes lectures. 

 

Les sessions tindran lloc entre el 17 de novembre i el 16 de març de 2018 a l’Espai Z de la Biblioteca de Roses, els divendres, de les 10.30 a les 12 h. Les inscripcions ja es poden fer a l’Oficina de Català de Roses.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document