La Biblioteca Municipal de Roses reobre nous serveis al públic

Des d’avui, dimarts 30 de juny, la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses amplia part dels serveis que ofereix al públic amb la reobertura de la zona d’ordinadors i d’accés a internet i del servei d’estudi. Per fer ús dels dos espais cal concertar cita prèvia, telefònicament o per correu electrònic.
30/06/2020 11:05 -    

El servei d’estudi ofereix la possibilitat d’accedir a la zona d’estudi de la planta baixa de la Biblioteca. Degut a les restriccions marcades per les necessitats sanitàries actuals, l’aforament es limita a 8 punts d’estudi per tal de garantir les mesures de seguretat i de distància interpersonal entre els usuaris. Pel que fa al servei destinat a l’ús d’ordinadors i internet d’accés públic, es posaran a disposició 4 sessions d’1 hora de durada diàries.

 

En ambdós casos cal concertar cita prèvia trucant per telèfon al 972 15 09 28 o per correu electrònic a biblioteca@roses.cat. Per entrar a la biblioteca és necessari portar mascareta.

 

Pel que fa al préstec de llibres i materials, la Biblioteca de Roses ofereix aquest servei des del passat 1 de juny amb sistema de comanda, mitjançant sol·licituds al correu electrònic prestec.biblioteca@roses.cat, o bé per telèfon al 972 15 09 28. Un cop rebuda la sol·licitud, el personal de la Biblioteca contacta amb l’usuari per establir dia i hora de recollida del material. Es poden consultar els títols disponibles a través del catàleg web Argus. Els retorns es poden continuar fent a la bústia de retorns de fora de la biblioteca.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document