Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / La història monetària de la colònia grega de Roses centrarà la conferència de Miquel Crusafont

La història monetària de la colònia grega de Roses centrarà la conferència de Miquel Crusafont

El cicle de conferències programat per a aquesta tardor a Roses prossegueix la seva trajectòria el proper dijous 7 de novembre, amb la conferència de l'historiador Miquel Crusafont. La xerrada, que porta per títol 'Els grecs a Roses i una llarga història monetària', s'emmarca en el bloc centrat en la història local del municipi.
05/11/2013 08:28 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Miquel Crusafont és doctor en Història per la UAB, a més d'enginyer industrial i titulat en museologia per la Generalitat de Catalunya. Fou director del Museu d'Història de Sabadell i actualment presideix la Societat Catalana d'Estudis Numismàtics. Com a historiador i investigador, està especialitzat en camps con la numismàtica i la medallística, especialment en la numismàtica medieval catalana, matèria de la qual és considerat un gran especialista.

 

Ha publicat catorze llibres i més de tres-cent articles, especialment sobre història de la moneda medieval i moderna. A Roses, Crusamont centrarà la seva exposició entorn a la llarga història monetària en el món grec, parant especial atenció a la colònia de Roses.

 

Aquesta conferència forma part del bloc de conferències sobre la història local “Roses, un poble amb molta història”, el qual, juntament amb l'apartat “Propostes de país per a un nou temps”, formen el cicle programat durant els mesos d'octubre, novembre i desembre. Amb aquesta proposta, l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Roses vol apropar a la ciutadania del municipi i de tota la comarca, el pensament i experiències de figures de l'actualitat amb una contrastada solvència i trajectòria professionals que, de primera mà, ofereixin la seva visió del món social, econòmic i cultural al públic empordanès.

 

Totes les conferències tenen lloc al Teatre Municipal de Roses, a les 20,30 h. L'entrada és lliure.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet