La La Land, Lion, La Gran Enfermedad del Amor, La Llamada i La Teoria del Todo, films de CineCiutadella 2018

- Torna el millor cinema a l'aire lliure a la Ciutadella de Roses - Tots els dijous a la nit, del 12 de juliol fins al 9 d'agost La Ciutadella de Roses torna a convertir-se un un estiu més en una sala de cinema a l’aire lliure. El dijous 12 de juliol arrenca la novena edició de Cine Ciutadella, el cicle de cinema que any rere any proposa redescobrir l’emblemàtic espai de la Ciutadella de Roses amb aquesta refrescant proposta. La cartellera d’enguany s’iniciarà amb la projecció de La La Land, el 12 de juliol, a la qual seguiran els films La Teoria del Todo (19 de juliol), La Gran Enfermedad del Amor (26 de juliol), Lion (2 d’agost) i, clouent el cicle, La Llamada (9 d’agost).
13/06/2018 14:07 -    

Cine Ciutadella celebrarà aquest estiu la seva novena edició, convertint-se així en una activitat que molts rosincs, empordanesos i visitants esperen com un “clàssic” de la temporada estiuenca. L’assistència de públic ha anat creixent estiu rere estiu, aconseguint tenir ja un públic fidel local així com espectadors que vénen d’arreu de la comarca. La proposta ha sabut atraure també a certs col·lectius d’estrangers que vénen habitualment de vacances per la zona o fins i tot turistes puntuals. El fet de programar en versió original i la pròpia ubicació en un espai cultural d’interès turístic expliquen l’èxit de la proposta entre aquesta població. Cine Ciutadella aconsegueix doncs, no només difondre un cinema de qualitat en versió original tot oferint una proposta cultural nocturna pels ciutadans de Roses, sinó que també contribueix a la difusió d’aquest espai tan singular i atractiu com és La Ciutadella de Roses, per a molta gent encara un espai per descobrir.

 

Cine Ciutadella és molt més que una pel·lícula a l’aire lliure: es tracta d’una experiència completa, on els espectadors poden arribar al recinte 30 minuts abans de l’inici de la sessió, i gaudir d’una passejada per les autèntiques muralles de la vila vella de Roses, declarades conjunt històric-artístic l’any 1961. El valor de Cine Ciutadella recau també en el seu ambient distès i relaxat: els assistents poden portar menjar i beguda des de casa, per fer-se el seu pícnic a mida, i llogar gandules al recinte o bé portar cadires plegables o mantes, per fer més còmoda la seva experiència!

 

 

 

Informació pràctica

 

Hora: A les 22h s’inicia la projecció. A les 21.30h s’obren portes.

Preu:

Adults 5 € i menors de 12 anys 3 €.

Lloguer gandula: 2 €.

Estores gratuïtes amb l’entrada.

Venta d’entrades a la Ciutadella de Roses i de forma anticipada a http://cineciutadella.com/

 

Descomptes:

-Entrades a 3€ amb Atrápalo (10 primeres entrades)

-Entrades a 4 € amb el Carnet Jove (descompte vàlid a entrades comprades a guixeta)

-2 x 1 a tots els socis del Tr3sC i subscriptors de La Vanguardia (promocions vàlides a entrades comprades a guixeta)

 

Podeu consultar la programació completa a:

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document