La multinacional TOMRA Sorting Recycling gestiona els seus serveis destinats al mercat espanyol i portuguès des de Roses

Aquest matí, l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el director general de TOMRA, Tom Eng, han inaugurat les noves oficines que l'empresa TOMRA Sorting Recycling ha obert a la població. Les noves instal·lacions, situades al carrer Arquitecte Gaudí, amplien i milloren l'anterior seu d'aquesta empresa dedicada a la indústria del reciclatge, que segueix apostant per Roses per al desenvolupament dels seus serveis destinats als mercats espanyol i portuguès.
08/10/2015 11:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

TOMRA Sorting Recycling dissenya i fabrica tecnologies per a la classificació basada en sensors per a la indústria del reciclatge i la gestió de residus. Compta amb més de 4.400 sistemes instal·lats a 40 països de tot el món i és responsable del desenvolupament del primer sensor d'infraroig per a aplicacions en el cap de reciclatge de residus.

 

El creixement de l'empresa en els mercats d'Espanya i Portugal ha portat a l'ampliació i renovació de les seves instal·lacions amb unes noves i modernes oficines a Roses. En paraules del director Tom Eng, TOMRA ha iniciat el pas d'empresa de mitjà format a companyia internacional, i continuem comptant amb Roses per a aquesta nova etapa”.

 

L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ha participat en l'acte amb una intervenció, durant la qual ha destacat la importància de comptar en el municipi amb empreses innovadores i d'abast internacional com TOMRA, que aporten un indubtable valor social i econòmic al territori.

 

Les noves instal·lacions de l'empresa seran emprades per a totes les divisions de TOMRA Sorting Solutions: reciclatge, mineria i alimentació. Disposa d'una zona de despatxos i sala multimèdia de reunions, junt a la innovada sala tècnica “TOMRA Care”, destinada a activitats de formació, taller i proves, així com un magatzem.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document