La Piscina de Roses celebra el seu 10è aniversari amb 5 dies d’activitats

La Piscina de Roses ha celebrat durant 5 dies el desè aniversari de la seva posada en marxa, amb un seguit d’activitats que han aplegat en el centre esportiu gran quantitat de participants i usuaris. Els actes es van iniciar el passat dia 16 de juny i finalitzaren amb una jornada farcida de celebracions el dia 21, coincidint amb l’acte inaugural de l’equipament l’any 2006
23/06/2016 09:49 -    

Les primeres activitats es van iniciar el dia 16 amb amb els batejos de submarinisme a càrrec de Roses Sub. L’endemà va arribar el torn de l’Aquasound de l’Edgar Tarrés, que va relaxar d’allò més a tots els assistents. El dissabte era el moment per als més petits: les piscines es varen convertir en un parc aquàtic amb inflables, amb diferents estacions controlades i dinamitzades pels nostres monitors. El dilluns dia 20 es va organitzar el dia de l’abonat amb el lema “un abonat = un regal”; tots els clients de la Piscina es varen endur per sorteig un obsequi per celebrar l’aniversari i es varen repartir més de 300 regals gràcies a les empreses col·laboradores.

 

La traca final va ser el 21 de juny amb la programació especial d’activitats, dirigida principalment pels monitors de la Piscina: Fitness&Coffee, Aquaparty 4x4, Zumba® Summer, Kangoo Jumps, Spinning® i Cross Gym Live Music... A més, va haver-hi percussió amb la banda Ociart, coca, cava i música en directe amb el grup Blue Duck!

 

La jornada es va tancar amb les paraules que la presidenta de la Piscina i alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va adreçar als assistents i amb les quals va destacar la qualitat de les instal·lacions i la professionalitat i dedicació de l’equip i òrgans gestors de l’equipament.

 

10 anys d’èxit

Al llarg d’aquesta dècada, la Piscina s’ha consolidat com a servei d’esport i salut per a tots els rosincs i també per a bona part de la població dels municipis veïns. Un 70% dels clients actuals són de Roses i el 30% restant dels municipis dels voltants.

Actualment compta amb una mitjana d’uns 1.810 abonats, acull trimestralment unes 550 persones que duen a terme cursos d’activitats aquàtiques en horari extraescolar, es venen més de 13.000 entrades puntuals a l’any i són 20 els centres que fan programes escolars a la instal·lació durant el curs (llars d’infants, escoles i instituts).

A més, presenta una oferta d’activitats àmplia, diversificada i moderna, acull els entrenaments dels clubs locals (natació i triatló), dóna servei als casals municipals i a altres entitats (tant de Roses com de municipis veïns), fomenta el turisme esportiu amb les estades de clubs estrangers...

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document