La Piscina de Roses incorpora nous campus i activitats per a aquest estiu

La Piscina Municipal de Roses incorpora a les seves activitats d'estiu (mesos de juliol i agost) els campus Jove Natació & English i el de Natació Sincronitzada, així com l'activitat Outdoor Fitness. Com en edicions anteriors, segueix oferint el campus infantil Natació & English, l'anomenat pack fitness i els cursos de natació per a tothom. El període d'inscripcions per participar en aquestes activitats s'obre el dia 4 de maig, per a abonats de l'equipament, i el 6 de maig per a públic general.
23/04/2015 10:20 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Campus Natació & English és un projecte educatiu adaptat a les característiques dels participants que es basa en quatre eixos: la natació, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. S’adreça a nens i nenes de 5 a 12 anys, de P5 d’educació infantil a 6è d’educació primària. Es faran grups segons l’edat i el nivell, i es programa de dilluns a divendres de 8.45 a 13.30 h, amb servei de menjador opcional. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina, amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i el professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.

 

El Campus Jove Natació & English es basa en la combinació d’un complet curs d’anglès amb un de natació, adreçat i adaptat a alumnes d’ESO, i que es programa durant la tarda, de les 16 fins a les 19.30 h. És una novetat de 2015 que s’ofereix després de veure l’èxit notable del mateix campus adreçat a nois i noies de primària. Una de les diferències, però, serà que les classes d’anglès es desenvoluparan a les dependències de Prestige Idiomes. Compta amb professorat titulat i preparat per treure el màxim profit dels dies d’estiu, sense oblidar la part recreativa.

 

Finalment, el Campus de natació sincronitzada és una proposta que combina la iniciació a aquesta disciplina esportiva (a l’aigua i en sec) amb les activitats aquàtiques, la creativitat i la recreació. S’adreça a nois i noies, que sàpiguen nedar, de 8 a 12 anys (de 3r a 6è d’educació primària). Es durà a terme de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h amb servei de menjador opcional. A més, un dia a la setmana es faran excursions i activitats recreatives. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina i amb monitors qualificats.

 

Una altra novetat per a aquest estiu serà l'anomenat Outdoor Fitness, activitat exclusiva per als abonats i que proposa fer running a la Ciutadella de Roses, nedar a la Via Brava, fer tonificació o Pilates a la platja de Roses... Concretament, les activitats incloses seran beach fit, run Ciutadella, swim Via Brava i aquatló.

 

 

 

 

Els cursos de natació per a tothom tornaran a oferir aquest estiu cursos per a totes les edats i nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults i gent gran. Els cursos d’educació infantil, primària i joves són intensius, de dilluns a divendres, tots ells ubicats en franges de tarda. El programa de terapèutica d’esquena també continua oferint-se. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure al juliol i/o a l’agost.

 

Per últim, la Piscina Municipal seguirà oferint el programa pack fitness, que no s’atura durant el juliol i l’agost. Presenta més de 50 sessions a la setmana i 16 tipus d’activitats diferents, entre les quals es poden trobar spinning, aiguagim, pilates, zumba, tonificació, aerodansa, TRX...

 

El Pack fitness i l’Outdoor fitness funcionaran amb el sistema de reserva de plaça en línia.

Per als cursos i els Campus, cal remarcar que el període d’inscripcions generals comença el dia 6 de maig de 2015. El dia 4 de maig s’obriran per als abonats a la Piscina.


Més informació a:  

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document